Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: După muncă şi răsplată! Voluntarii Europe Direct pleacă în tabără la mare!

TÂRGOVIŞTE: După muncă şi răsplată! Voluntarii Europe Direct pleacă în tabără la mare! 

FOTO ARHIVĂ

Cu voi totul e mai simplu! Aceasta este tema taberei de comunicare şi abilităţi practice pentru voluntarii Centrelor de informare europeană Europe Direct Târgovişte, Buzău şi Comăneşti (Bacău), care va avea loc în perioada 17-23 august la Eforie Nord. Evenimentele ce se vor derula pe parcursul celor şapte zile vizează însuşirea unor noi metode de acţiune, dobândirea de competenţe de lucru în echipă, sporirea motivaţiei şi a implicării în activităţile de voluntariat şi consolidarea relaţiilor de colaborare.

Seminarii ce vor fi organizate:
– Să facem cunoştinţă! Cum ne integrăm într-un grup nou? Prezintă coordonatorul Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, Vlăduţ Andreescu.
– Activităţi de succes desfăşurate cu voluntari. Prezintă voluntari din cadrul Centrului ED Târgoviște.
– Oportunităţi inovatoare pentru tineri prin centrele EUROPE DIRECT – teambuilding prin activităţi nonformale.
– Legea Voluntariatului: elemente pozitive şi negative. Prezentare şi dezbatere.
– Prezentare produse şi materiale informative ED – munca cu voluntari.
– Instrumente de bază în vederea dezvoltării abilităţilor şi deprinderilor practice pentru viaţă la tineri – prezentare generală.
– Atelier de lucru Imaginează, creează, inovează…alături de tineri pentru tineri! – activitate realizată în parteneriat cu centrele ED Buzău și Comănești-Bacău.
– Atelier de lucru Imaginează, creează, inovează…alături de tineri pentru tineri! – activitate realizată în parteneriat cu centrele ED Buzău și Comănești-Bacău.
– Eşti voluntar? Ce înseamnă pentru tine lucrul în echipă? – Mini-training de managementul conflictului pentru voluntari – activitate realizată în parteneriat cu centrele ED Buzău și Comănești-Bacău.
– Eşti voluntar? Ce înseamnă pentru tine lucrul în echipă? – activitate realizată în parteneriat cu centrele ED Buzău și Comănești-Bacău.
– Evaluarea stilurilor personale de lucru. Studiu de caz Centura de siguranţă defectă – activitate realizată în parteneriat cu centrele ED Buzău și Comănești-Bacău.

Adaugă un Comentariu

*