Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Geo-Sting şi Crucea Roşie îi învaţă pe copii cum să se comporte în caz de cutremur

TÂRGOVIŞTE: Geo-Sting şi Crucea Roşie îi învaţă pe copii cum să se comporte în caz de cutremur 

actiune geo sting 1

Geo-Sting Târgovişte, una dintre cele mai mari companii din România în domeniul apărării împotriva incendiilor, protecţiei civile, securităţii şi sănătăţii în muncă, se implică permanent în proiecte care au ca scop modul de acţiune în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă.

Astăzi, profesioniştii de la Geo-Sting au mers, împreună cu o grupă de voluntari de la Crucea Roşie Dâmboviţa, la Grădiniţa cu program prelungit nr. 13 din Târgovişte pentru a le împărtăşi copiilor din experienţa lor şi pentru a le prezenta lecţia „cum să ne comportăm în caz de cutremur”.

actiune geo sting 2

Preşcolarii au ascultat cu atenţie sfaturile specialiştilor şi s-au comportat exemplar pe timpul exerciţiului de simulare, urmând întocmai instrucţiunile primite de la reprezentanţii companiei şi de la educatoare. Micuţii au dovedit că ştiu destule despre misiunile de bază ale pompierilor, despre ce este acela un cutremur.

actiune geo sting 3

În perioada următoare, angajaţii Geo-Sting şi partenerii lor de la Crucea Roşie vor vizita şi alte unităţi de învăţământ, unde vor derula activităţi de pregătire pentru situaţii de urgenţă.

Adaugă un Comentariu

*