Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, octombrie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ANUNŢURI » TÂRGOVIŞTE: Happy Hour la Berăria Vlad Ţepeş! 50% reducere la toate băuturile!

TÂRGOVIŞTE: Happy Hour la Berăria Vlad Ţepeş! 50% reducere la toate băuturile! 

beraria vlad tepes 3

Ofertă specială, luna aceasta, la Berăria „Vlad Ţepeş” situată în Târgovişte, la intrarea în Parcul Chindia! În fiecare zi de luni până joi, inclusiv, cu excepţia sărbătorilor religioase şi a zilelor libere stabilite prin lege, între orele 17:00 şi 23:00, ai 50% reducere faţă de meniu la toate băuturile alcoolice şi non-alcoolice!

În acelaşi timp, „Meniul zilei” a revenit în oferta Berăriei „Vlad Ţepeş” şi costă 15 lei. Puteţi alege din câte două feluri de ciorbă şi felul II, la care se adaugă salată şi apă plată. „Meniul zilei” este disponibil şi pentru comenzi la domiciliu. Poate fi consultat pe pagina de Facebook a Berăriei „Vlad Ţepeş”.

Surprizele lunii decembrie nu se opresc aici! Berăria „Vlad Ţepeş” Târgovişte menţine şi reducerea substanţială pentru mâncarea comandată la domiciliu sau la birou, a la carte. Orice comandă telefonică din meniul restaurantului are o reducere de 50%. Oferta este valabilă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, pentru comenzile de minimum 30 de lei. Comenzile se primesc la telefon 0754.434.120 sau 0731.763.363.

Adaugă un Comentariu

*