Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Interpelare cu răspuns pozitiv. Finanţare pentru reparaţii la Sala Sporturilor!

TÂRGOVIŞTE: Interpelare cu răspuns pozitiv. Finanţare pentru reparaţii la Sala Sporturilor! 

cornel stefan - sala polivalenta

Urmare demersurilor întreprinse de deputatul PSD Corneliu Ştefan, Sala Polivalentă din Târgovişte a primit finanţare din partea Ministerului Tineretului şi Sportului pentru efectuarea unor lucrări de consolidare şi reparaţii. În urmă cu câteva luni, tânărul parlamentar s-a adresat ministrului de resort cu o interpelare în care a prezentat situaţia în care se află cea mai mare sală a sporturilor din judeţ şi a solicitat sprijin financiar pentru salvarea acesteia de la dezastru. Iată că, într-un interval de timp scurt, au fost alocaţi 300.000 de lei pentru demararea lucrărilor.

CITEŞTE ŞI: Sala Sporturilor din Târgovişte are nevoie urgent de reparaţii!

„Mă bucură faptul că semnalele trase de mine în legătură cu rezolvarea acestei situaţii nu au rămas fără ecou. Exista riscul ca Sala Sporturilor din Târgovişte să intre într-un proces de degradare care ar fi pus în pericol organizarea competiţiilor sportive şi a manifestărilor culturale în aceea locaţie. Sprijinul ministerului a venit la timp”, a declarat, pentru Incomod Media, deputatul PSD Corneliu Ştefan.

Adaugă un Comentariu

*