Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Lucrările de extindere de la Grădiniţa nr. 9 se vor finaliza mai devreme

TÂRGOVIŞTE: Lucrările de extindere de la Grădiniţa nr. 9 se vor finaliza mai devreme 

gradinita 9 targoviste 1

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgovişte, şi-a propus ca lucrările de extindere de la Grădiniţa nr. 9, situată pe Calea Domnească, să fie definitivate cu cel puţin două luni mai devreme faţă de termenul prevăzut în contract.

Noua instituţie de învăţământ preşcolar, cu o suprafaţă de 570 mp, va fi formată din patru săli de clasă plus spaţiile destinate grupurilor sanitare şi vestiarelor. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 700.000 de lei din care 680.000 lei au fost alocaţi de Ministerul Dezvoltării Regionale.

gradinita 9 targoviste 2

Edilul, însoţit de cei doi viceprimari – Carmen Holban şi Cosmin Bozieru şi de mai mulţi şefi de servicii, a efectuat astăzi o nouă vizită de lucru pe şantierul Grădiniţei nr. 9. Cristian Daniel Stan a dat asigurări că există resursele necesare pentru finalizarea acestui obiectiv.

În spaţiile existente în momentul de faţă, insuficiente, aglomerate, sunt educaţi, în două schimburi, 170 de copii. Este considerată, pe bună dreptate, cea mai aglomerată grădiniţă din municipiul Târgovişte.

Adaugă un Comentariu

*