Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Lucrările de modernizare a dispensarului TBC vor fi gata până la 1 octombrie

TÂRGOVIŞTE: Lucrările de modernizare a dispensarului TBC vor fi gata până la 1 octombrie 

dispensar TBC 2

Adrian Ţuţuianu, înainte de a preda mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, lucru care se va întâmpla după alegerile parlamentare din această toamnă, fiindcă a optat pentru un post de senator, vizitează mai departe şantierele din Dâmboviţa, pentru a urmări stadiul de realizare a unor lucrări de infrastructură. Optimist, şeful judeţului este convins că va reuşi să taie câteva panglici inaugurale până în decembrie, chiar dacă prin unele localităţi constructorii se mişcă greoi.

Unul dintre obiectivele care va fi dat în folosinţă înainte de scrutinul parlamentar este Dispensarul TBC din Târgovişte. Termenul de finalizare este 1 octombrie 2016. Spune Adrian Ţuţuianu că, pentru materializarea acestui proiect de consolidare şi modernizare, a insistat pe lângă responsabilii guvernamentali mai bine de 6 luni.

dispensar TBC 1Investiţia se ridică la 1.600.000 de lei. Cea mai mare parte a fondurilor provin de la Ministerul Sănătăţii, dar au contribuit financiar şi Consiliul Judeţean, şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. În această perioadă, se lucrează intens pentru definitivarea lucrărilor ajunse la un stadiu de 85%. Până acum, s-a consolidat clădirea, au fost refăcute instalaţiile sanitare, electrice şi pardoselile. Curtea interioară a dispensarului TBC va fi amenajată pe banii spitalului. Pentru asfaltarea aleilor, spaţii verzi şi bănci, se vor cheltui circa 30.000 de lei.

Adaugă un Comentariu

*