Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIȘTE: Micro V, un cartier căruia primăria i-a schimbat radical înfățișarea

TÂRGOVIȘTE: Micro V, un cartier căruia primăria i-a schimbat radical înfățișarea 

micro V 1

Operaţiunea de remodelare în spiritul civilizaţiei europene a cartierelor târgoviştene declanşată de Primăria municipiului continuă. Astăzi, edilul Cristian Daniel Stan, însoţit de viceprimarul Monica Ilie şi directorii societăţilor subordoate Consiliului Local, a inspectat stadiul lucrărilor din microraionul V. Aici, strada Ion Ghica, până mai ieri sufocată de garaje și împânzită de gropi, şi-a schimbat radical înfăţişarea.

micro V 3

„Am găsit adevărate buncăre, erau betoane groase de o jumătate de metru. S-a intervenit pe o suprafaţă de 7.000 mp. Am realizat patru parcări. Strada a fost parţial asfaltată. Au fost refăcute trotuarele, s-au montat 16 stâlpi de iluminat public, borduri noi, spaţiul verde a fost reamenajat. Am trasat 125 de locuri de parcare. Locul de joacă a fost, de asemenea, refăcut. Zona are acum un aspect nou, civilizat”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

micro V 2Valoarea investiţiei se ridică la 950.000 de lei. Lucrări de modernizare se desfăşoară în această perioadă şi în Micro XI, Aleea Trandafirilor şi Cartierul CFR, unde sunt refăcute locurile de joacă.

„Pe programul de infrastructură rutieră se lucrează acum pe străzile Morilor, Horia, Cloşca, Crişan, Gheorghe Petraşcu. Se mai lucrează în Cartierul Priseaca și pe strada Dumitru Băltăreţu. În acest an, administraţia publică locală are în vedere reabilitarea a peste 50 de străzi din municipiul Târgovişte, respectiv 25 de kilometri”, a declarat Cristian Daniel Stan.

Adaugă un Comentariu

*