Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Miting PSD în scuarul Primăriei, sâmbătă, de la ora 10:00

TÂRGOVIŞTE: Miting PSD în scuarul Primăriei, sâmbătă, de la ora 10:00 

Alexandru Oprea - secretar executiv PSD Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa va organiza, sâmbătă – 25 februarie, de la ora 10:00, în scuarul din faţa Primăriei Târgovişte, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu. Potrivit secretarului executiv al Organizaţiei – Alexandru Oprea, propunerea a venit din partea unor primari din judeţ. La acţiune, vor participa 10.000 de social-democraţi. Oprea este convins că numărul celor care vor ieşi în stradă la Târgovişte va fi mult mai mare, întrucât PSD-iştilor li se vor alătura foarte mulţi cetăţeni neînregimentaţi politic, dar care sunt mulţumiţi de măsurile luate de Guvernul Grindeanu, în cele două luni scurse de la învestitură.

„Nu am organizat până acum un astfel de miting, întrucât nu am vrut să escaladăm conflictul, însă vedem că acţiunile din Piaţa Victoriei nu încetează. Prin urmare, trebuie să dăm un semnal al forţei şi încrederii de care se bucură PSD. Este o decizie a Organizaţiei PSD Dâmboviţa, nu a fost luată la nivel central”, a declarat, astăzi, Alexandru Oprea.

Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa a spus că decizia finală cu privire la mitingul de sâmbătă va fi luată în cadrul unei şedinţe lărgite a Comitetului Judeţean Executiv, la care vor participa consilierii locali, orăşeneşti şi municipali, primarii, viceprimarii, preşedinţii de organizaţii, precum şi directorii de instituţii care sunt membri ai PSD. În total, aproximativ 300 de persoane.

deputat Corneliu Ştefan - vicepreşedinte PSD Dâmboviţa

deputat Corneliu Ştefan – vicepreşedinte PSD Dâmboviţa

„PSD a câştigat alegerile, şi în Dâmboviţa, şi în România, şi trebuie să ducem la bun sfârşit programul de guvernare. Mitingul este un eveniment care le dă încredere şi membrilor de partid, şi oamenilor care ne-au votat. Mitingul de sâmbătă va fi unul paşnic. Punctul principal va fi susţinerea Guvernului Grindeanu şi a măsurilor luate de Guvernul României. Spre deosebire de alte partide, şi din Dâmboviţa, şi de la nivel naţional, noi ne asumăm acest miting. Va fi organizat de PSD Dâmboviţa şi vom lua toate autorizaţiile pentru a fi legal”, a precizat, la rândul său, deputatul Corneliu Ştefan – vicepreşedinte PSD Dâmboviţa.

În afara mitingului de susţinere de sâmbătă, PSD Dâmboviţa a strâns, în numai o săptămână, 42.600 de semnături, care vor fi transmise la Bucureşti, în sprijinul Guvernului Grindeanu. „Nu a obligat nimeni oamenii să semneze pe acele liste”, a punctat Alexandru Oprea.

Adaugă un Comentariu

*