Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Mitropolitul Nifon, întâlnire de suflet cu tinerii instituţionalizaţi!

TÂRGOVIŞTE: Mitropolitul Nifon, întâlnire de suflet cu tinerii instituţionalizaţi! 

daruri arhiepiscopie 1

S-au adunat deja mulţi ani de când arhiepiscopul şi mitropolitul Târgoviştei, ÎPS Nifon, se întâlneşte, în zilele premergătoare sărbătorilor de Crăciun şi de Paşte, cu tinerii din cadrul Centrului de Servicii Sociale „Floare de Colţ”, pentru care are totdeauna poveţe înţelepte şi daruri. Astăzi, Înaltpresfinţitul Părinte le-a vorbit despre generozitate, credinţă, iubire şi respect pentru aproapele tău.

„Acesta este, de fapt, mesajul Crăciunului: să fim mai buni, mintea să fie luminată de credinţă, iar voinţa noastră să fie totdeauna determinată de lucruri frumoase şi bune. Trebuie să arătaţi iubite şi respect faţă de aproapele vostru prin comportament, adic ă să nu minţiţi, să nu recurgeţi la violenţe, să nu săvârşiţi ceea ce este rău”, a spus ÎPS Nifon.

daruri arhiepiscopie 2Cei 30 de tineri s-au pregătit cum au ştiut ei mai bine pentru întâlnirea cu mitropolitul Târgoviştei. În semn de apreciere pentru că le este mereu alături, i-au dăruit ornamente de Crăciun confecţionate de ei, după care au cântat mai multe colinde. Tinerii au primit în dar, din partea Arhiepiscopiei Târgoviştei, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Adaugă un Comentariu

*