Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 24, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Nu rata o discuţie cu dr. Pavel Chirilă despre alimentaţia corectă! Acces liber!

TÂRGOVIŞTE: Nu rata o discuţie cu dr. Pavel Chirilă despre alimentaţia corectă! Acces liber! 

Prof. univ. dr. Pavel Chirilă (Sursa foto: tvrinfo.ro)

Renumitul doctor Pavel Chirilă, care s-a impus în lupta cu cancerul şi a redat speranţa de viaţă bolnavilor, se va afla joi, 9 martie, la Mănăstirea Stelea din Târgovişte, unde va susţine, cu începere de la ora 17:00, o conferinţă despre rolul postului în viaţa oamenilor, despre beneficiile şi efectele acestuia asupra sănătăţii trupeşti şi sufleteşti. Accesul este gratuit.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi din România – Filiala Târgovişte, Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Valahia şi Cercul de dialog inter-religios „Omul şi Sacrul” şi se desfăşoară cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Târgoviştei.

CITEŞTE ŞI: Nu hrăni cancerul! Alimentaţia corectă, o armă bună împotriva acestei boli!

Prof. univ. dr. Pavel Chirilă a ctitorit în localitatea natală, Slatina Nera (judeţul Caraş Severin) o mănăstire. Tot aici a pus bazele primului centru pentru cercetări în recuperare oncologică din România. Prof. univ. dr. Pavel Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuţi medici din Bucureşti, specialist în tratamente naturiste şi promotor al medicinei creştine.

Adaugă un Comentariu

*