Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Ofertă de nerefuzat! 50% reducere la Ristorante San Marco!

TÂRGOVIŞTE: Ofertă de nerefuzat! 50% reducere la Ristorante San Marco! 

san marco

Restaurantul San Marco din Târgovişte, situat pe Centrul Vechi, într-o zonă atractivă, este unul dintre cele mai îndrăgite şi solicitate localuri pentru petrecerea unor momente plăcute într-un ambient de clasă. Servirea este ireproşabilă iar preparatele culinare oferite de Restaurantul San Marco din Târgovişte nu au concurenţă în domeniu!

Mai mult! Clienţii San Marco beneficiază, în perioada 26 iunie – 31 iulie, între orele 11:00-17:00, de 50% reducere la orice preparat culinar din mediu. La Restaurantul San Marco din Târgovişte pot fi servite delicatese ale bucătăriei italiene, dar şi preparate din bucătăria tradiţional românească.

Surprizele nu se opresc aici! În afara acestor reduceri de vacanţă şi… de substanţă, toţi cei care trec pragul Ristorante San Marco mai pot primi şi reduceri de 15% prin „cardul cadou”. Pentru a beneficia şi de această facilitate, clienţii a căror primă notă de plată depăşeşte 100 de lei primesc din partea renumitului restaurant cardoul cadou, iar reducerile se aplică începând cu următoarea comandă!

Pentru mai multe detalii şi rezervări, sunaţi la numărul de telefon 0723.363.635!

De asemenea, din 3 iulie, cafeaua Ristorante San Marco costa doar 2,5 lei! Oferta este valabilă în intervalul 09:00 – 17:00. În aceeaşi perioadă, toate preparatele din meniu au reducere 50% faţă de preţul afişat. Ristorante San Marco, restaurantul tău în această vară!

cafea san marco

2 Răspunsuri la TÂRGOVIŞTE: Ofertă de nerefuzat! 50% reducere la Ristorante San Marco!

 1. Adrian Andrei Oltean

  Foarte inspirată, inițiativa celor de la San Marco.
  Două chestiuțe nu le-am înțeles… unde sunt scrise preparatele alea și în ce constă cadoul pentru o consumație de peste 100lei.

   
  • Incomod

   Reducerile se aplică tuturor preparatelor culinare din meniu, iar cadoul constă într-un card care asigură 15% reducere pentru urmatoarele consumaţii.

    

Adaugă un Comentariu

*