Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Peste 150 de oameni acţionează pentru deszăpezirea străzilor

TÂRGOVIŞTE: Peste 150 de oameni acţionează pentru deszăpezirea străzilor 

deszapezire-targoviste

Ninge frumos la Târgovişte, de azi-noapte. În acest moment, nu sunt probleme deosebite de trafic. Se circulă în condiţii de iarnă şi atât. Autorităţile locale acţionează la foc continuuu pentru deszăpezirea străzilor. Potrivit primarului Cristian Daniel Stan, sunt pe baricade 150 de muncitori, plus o grupă de 25 de oameni de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. În paralel, municipalitatea desfăşoară şi activităţi de distribuie de ceai cald şi identificare a persoanelor fără adăpost. Din păcate, cei mai mulţi dintre oamenii străzii refuză ajutorul ce le este pus la dispoziţie.

„Azi-noapte şi în cursul zilei de ieri, am avut patru persoane pe care le-am preluat, două de la spital, una de la ISU şi alta a venit singură la Centrul Speranţa.

Acţionăm de azi-noapte cu 20 de utilaje pentru deszăpezire. Am început cu străzile principale. De asemenea, avem 150 de oameni care sunt la datorie în momentul de faţă în municipiul Târgoivşte. Vom continua atâta timp cât este nevoie pentru a reuşi să deszăpezi cum trebuie municipiul Târgovişte.

În ultimele două ore, am intrat şi în cartiere, pentru că vrem să asigurăm accesul oamenilor dinspre parcări către străzile principale, astfel încât să poată ajunge la locurile de muncă.

cristian-daniel-stan

Avem şi zone în care se acţionează exclusiv manual, din cauza faptului că străzile sunt foarte înguste. În acest moment se acţionează pe străzile Horia, Cloşca, Crişan. Avem şi personal de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, care se adaugă celor 150 de oameni pe care îi avem la lucru în momentul de faţă. Este vorba de încă o echipă de 20-25 de oameni care au acţionat în zona Sagricom şi acum pe Horia, Cloşca, Crişan, Iazului Morilor.

De asemenea, continuă activitatea de distribuire a ceaiului cald, atât în centrul municipiului, cât şi la centrele sociale.

Ca şi prognoză meteo, se anunţă că pe la prânz vor înceta ninsorile, în schimb, pentru săptămâna viitoare aşteptăm ninsori abundente, timp de trei zile, la Târgovişte”, ne-a declarat primarul Cristian Daniel Stan.

Adaugă un Comentariu

*