Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 19, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Petrece o vară de vis la Complexul de Nataţie! Săptămânal, petreceri la piscină!

TÂRGOVIŞTE: Petrece o vară de vis la Complexul de Nataţie! Săptămânal, petreceri la piscină! 

complex natatie targoviste 1

E vară, e soare şi curge cu petreceri la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte! Vacanța mare va începe sâmbătă, pe 17 iunie, de la ora 10:00, cu jocuri, dansuri și concursuri, cu animatori și personaje de poveste, cu milioane de baloane de săpun și cu multe surprize. Tot atunci va fi o întrecere pe cinste la „Ziua Copilului”, un concurs de înot pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani.

Marele eveniment al lunii este programat în weekend-ul 24-25 iunie. Campionatul Național de Masters este primul concurs oficial de înot care se desfășoară la Târgoviște. Vor participa sportivi legitimați, cu vârsta peste 25 ani. Prima lună de vară se va încheia cu un program de aerobic pe nisip, în seara de 30 iunie, de la ora 19:00.

complex natatie targoviste 2

Zona de ștrand este accesibilă și pentru organizarea unor petreceri private, locul ideal pentru a sărbători alături de cei dragi. Și ce veste avem pentru copii! S-a mărit numărul toboganelor, cu două noi achiziții pentru pitici și pentru… voinici. De asemenea, aventura continuă pe cele şapte tobogane mari, unde adrenalina urcă la cote maxime. Există și Lazy River, Relax Poole, bazin pentru copii, spații de joacă, zonă de nisip, teren de volei pe plajă, vestiare, dușuri, cabine de schimb, personal medical și servicii de alimentație publică, iar pentru șezlonguri, umbrele și colace nu se plătește nimic.

Oferta Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte mai cuprinde pistă pentru role și biciclete, terenuri de minifotbal, de tenis, de baschet, spații verzi, spații de parcare, dar și o platformă betonată pentru organizarea de spectacole. Totul este monitorizat video și supravegheat de agenți specializați. Iar calitatea apei corespunde parametrilor conform legislației în vigoare.

complex natatie targoviste 3

Tarifele sunt: 10 lei pentru copii, elevi şi pensionari şi 20 de lei pentru adulţi. De asemenea, se pot achiziţiona abonamente lunare, la preţuri mult mai mici: 80 lei pentru copii şi 160 lei pentru adulţi. Copiii sub 7 ani au acces gratuit. Preţuri asemănătoare sunt și la bazinul olimpic, cel mai modern din România.

Adaugă un Comentariu

*