Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Podul spre Valea Voievozilor va fi redeschis în regim semaforizat!

TÂRGOVIŞTE: Podul spre Valea Voievozilor va fi redeschis în regim semaforizat! 

cristian daniel stan

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, a ieşit în faţa presei pentru a astupa gura celor care cârcotesc pe seama lucrărilor efectuate la podul peste râul Ialomiţa de la Valea Voievozilor. Spune edilul că, deşi constructorul a întâmpinat probleme de natură financiară, în acest moment, situaţia de criză a fost depăşită, iar podul va fi redat circulaţiei în scurt timp.

„S-au încheiat cele mai importante lucrări, este vorba de betonarea căii de rulare. Mâine-poimâine, se va asfalta, urmând ca deschiderea circulaţiei să se realizeze în funcţie de probele de rezistenţă a betonului. Având în vedere temperaturile din această perioadă şi complexitatea lucrărilor, pentru început, podul va fi deschis în regim semnaforizat şi se va circula pe un singur sens. Accesul va fi permis doar pentru autoturisme”, a precizat primarul municipiului Târgovişte.

Cristian Daniel Stan a vorbit şi despre lucrările la şoseaua de centură a oraşului, numită de edil „centura blestemată”. Din câte se pare constructorul şi-ar fi revenit, adică nu mai are poprire pe conturi, ceea ce înseamnă că fluxurile financiare pe acest contract au intrat în normalitate. Până acum, lucrările au fost executate în procent de 10%, faţă de 15% cât se prognozase.

„Am convingerea că, până în luna martie, va fi recuperată întârzierea. Se va lucra la canalizări, la staţiile de pompare, la poduri. În martie, putem să fim lejer peste graficul de execuţie. Îi asigur pe târgovişteni că am făcut tot ceea ce a depins de noi, de administraţie, pentru a o scoate la capăt proiectul de centură.

Dacă la momentul acesta nu reuşim să dăm dovadă de înţelegere, de puţină toleranţă, gândiţi-vă că anul viitor se va lucra în mod preponderent la calea de rulare, 15 km care alcătuiesc inelul de centură. Plus că vom avea lucrări la încă 40 de străzi din municipiul Târgovişte”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Adaugă un Comentariu

*