Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primăria a atras 49 de milioane de lei, fonduri nerambursabile, în doar 3 săptămâni!

TÂRGOVIŞTE: Primăria a atras 49 de milioane de lei, fonduri nerambursabile, în doar 3 săptămâni! 

bty

Primăria Târgovişte a reuşit să atragă, în ultimele trei săptămâni, fonduri nerambursabile importante pentru materializarea unor investiţii pe care comunitatea locală le aşteaptă: 2 milioane pentru drumuri, 22 milioane de lei pentru creşe, 8 milioane de lei pentru Cinematograful Independenţa şi 17 milioane de lei pentru construirea de locuinţe ANL. În total, 49 de milioane de lei. Edilul Cristian Daniel Stan spune că municipalitatea va continua demersurile în această direcţie şi este convins că va obţine finanţări şi pentru alte obiective.

bdr

Astăzi, şeful administraţiei publice locale a efectuat o vizită de lucru pe şantierul de asfaltări deschis pe strada Justiţiei, arteră rutieră cuprinsă în pachetul 1 de lucrări, împreună cu străzile Iazului, Morilor, Horea, Cloşca, Crişan, Berzei, Gheorghe Petraşcu, artera paralelă Constantin Brâncoveanu şi Gimnaziului. Singura neabordată în acest moment este strada Gimnaziului, unde trebuie să se realizeze întâi canalizarea. Proiectul, început cu fonduri din bugetul local, a fost acceptat la finanţare de către Ministerul Dezvoltării Regionale, astfel că Primăria va putea folosi cele 2 milioane de lei pentru reabilitarea altor străzi din municipiu. Deja, s-a asfaltat strada Tabaci, din zona Horia, Cloşca şi Crişan, care nu fusese prinsă în pachetul 1.

bty

La capitolul infrastructură, se lucrează în acest moment şi în cartierul Priseaca, unde urmează să fie dat la gata, în câteva zile, primul proiect. De asemenea, consilierii locali au aprobat, în şedinţa de ieri, indicatorii tehnici şi pentru un al doilea proiect. Acesta vizează finalizarea străzilor Soarelui, Dâmboviţei, Prisecii şi asfaltarea străzilor Înfrăţirii, Teilor, Stupilor şi Oilor. La jumătatea anului viitor, spune primarul Cristian Daniel Stan, se vor vedea schimbări majore în Priseaca, în ceea ce priveşte drumurile.

Adaugă un Comentariu

*