Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primăria a finalizat locul de joacă de pe strada Transilvaniei, al şaselea în Micro VI

TÂRGOVIŞTE: Primăria a finalizat locul de joacă de pe strada Transilvaniei, al şaselea în Micro VI 

loc de joaca strada transilvaniei 1

Primăria Târgovişte a bifat, astăzi, finalizarea celui de-al şaselea loc de joacă amenajat în Micro VI (strada Transilvaniei), cartier în care va mai fi realizată o astfel de investiţie până la sfârşitul acestui an.

loc de joaca strada transilvaniei 3

„M-am bucurat să văd că, la orele prânzului, spaţiul este luat cu asalt de copii, semn că este o investiţie a administraţiei publice târgoviştene foarte, foarte bine ţintită. În momentul de faţă, se mai lucrează la locurile de joacă de pe străzile Crăiţelor, Radu de la Afumaţi, George Cair şi Benone Georgescu. În 30 de zile, se finalizează şi investiţiile de acolo, astfel încât toate cele 13 locuri de joacă pe care ni le-am propus în acest an să fie gata.

loc de joaca strada transilvaniei 2

Este cel mai mare proiect de amenajare locuri de joacă implementat vreodată în municipiul Târgovişte. Acest tip de lucrări va continua şi anul viitor. Mai avem zone în care trebuie să intrăm. Spre exemplu, Microraionul IV, strada Radu Popescu. Îi asigurăm pe locuitorii de acolo că ne vom îndrepta atenţia şi către ei. De asemenea, multe alte zone din municipiu, astfel încât anul viitor, practic, să finalizăm această activitate de modernizare a locurilor de joacă”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

loc de joaca strada transilvaniei 4

Locul de joacă de pe strada Transilvaniei din Micro VI a costat Primăria Târgovişte aproximativ 250.000 lei (2,5 miliarde de lei vechi). Acesta măsoară 700 mp, are suprafaţă antitraumă şi a fost dotat şi cu echipamente de fitness.

cristian daniel stan

Adaugă un Comentariu

*