Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primăria a găsit o nouă locaţie pentru skatepark-ul promis tinerilor!

TÂRGOVIŞTE: Primăria a găsit o nouă locaţie pentru skatepark-ul promis tinerilor! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.petitieonline.com)

În şedinţa Consiliului Local Municipal Târgovişte, programată pentru miercuri – 27 septembrie 2017, aleşii trebuie să se pronunţe cu privire la noua locaţie un de ar trebui să fie construit skatepark-ul solicitat de tinerii din oraş.

Reamintim că, în luna august, s-a aprobat ca investiţia să fie realizată pe terenul de lângă fostul Restaurant Brotăcei din Parcul Chindia, ceea ce era în contradicţie cu legislaţia, care interzice diminuarea spaţiilor verzi. Imediat, au apărut în spaţiul public numeroase reacţii negative, iar primarul Cristian Daniel Stan a promis că va identifica un nou spaţiu. Şi s-a ţinut de cuvânt!

„Solutia pe care o propun Consiliului Local Târgovişte vizează mărirea Parcului Chindia cu aproximativ 4.000 mp, într-o zonă acum degradată, închisă publicului în acest moment, care nu a mai fost utilizată de zeci de ani. Din cei 4.000 mp, aproximativ 1.000 mp vor fi ocupaţi de skatepark, iar diferenţa este reprezentată de spaţiul verde care va fi amenajat. Accesul în noua locaţie va fi făcut prin zona pistei de alergare din parc, partea dinspre Grădina Zoologică Târgovişte”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

harta teren skate park

Adaugă un Comentariu

*