Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primăria a început amenajarea locului de joacă din Aleea Trandafirilor

TÂRGOVIŞTE: Primăria a început amenajarea locului de joacă din Aleea Trandafirilor 

loc joaca aleea trandafirilor 1

Se lucrează intens în aceste zile pentru amenajarea locului de joacă din Aleea Trandafirilor, unul din cele 13 pe care Primăria Târgovişte le va da la gata anul acesta. De altfel, municipalitatea are deschise în prezent patru astfel de şantiere: în Aleea Trandafirilor – lângă şcoala Coresi, în Micro XI – strada Vlad Ţepeş, în Cartierul CFR – strada Păcii şi în Microraoionul VI – strada Arcaşilor.

loc joaca aleea trandafirilor 4

„Până la sfârşitul acestui an, vom finaliza toate locurile de joacă incluse în planul investiţional. Pe lângă cele patru aflate acum în diferite stadii de execuţie, mai avem locurile de joacă de pe străzile dr. Marinescu şi Benone Georgescu (Micro VI), pe Calea Bucureşti – în spatele blocurilor H, în Micro III – în spatele blocurilor C, în Micro XII – intersecţia Pandurilor cu Mihai Popescu şi Vlad Ţepeş cu I.E. Florescu. Mai avem, de asemenea, încă un loc de joacă în Microraionul VI, în spatele blocului 72 şi unul pe strada Transilvaniei”, ne-a precizat primarul Cristian Daniel Stan, care a efectuat astăzi, împreună cu viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, o vizită de lucru pe şantierul deschis în Aleea Trandafirilor.

loc joaca aleea trandafirilor 2Locul de joacă din această zonă va fi amenajat pe o suprafaţă de 996 mp, din care 260 reprezintă parimetrul care va fi acoperit cu tartan şi echipamente de joacă şi de fitness. Totodată, se vor monta stâlpi de iluminat public şi mobilier urban. Valoarea investiţiei: 120.000 de lei. Fondurile, pentru toate cele 13 locuri de joacă, sunt alocate din bugetul local.

loc joaca aleea trandafirilor 5

„Nu am afectat în niciun fel copacii din această zonă. Mai mult decât atât, vrem să intervenim şi pe cele două perimetre din vecinătate, pe care le vom amenaja ca şi spaţii verzi. Vom schimba pavajul, băncile şi vom face mai multe amenajări de peisagistică, astfel încât întreaga zonă să fie schimbată şi să arate bine”, a punctat primarul Cristian Daniel Stan.

loc joaca aleea trandafirilor 3Municipalitatea şi-a propus ca, până la sfârşitul acestei luni, să finalizeze măcar unul din cele patru locuri de joacă aflate acum în lucru, respectiv cel de pe strada Vlad Ţepeş din Micro XI (Zona Hală). Totodată, va fi aproape gata şi locul de joacă din Aleea Trandafirilor. În luna iunie, vor demara lucrările pentru amenajarea altor două-trei locuri de joacă: unul din Micro XII (intersecţia străzilor pandurilor cu Mihai Popescu), unde nu este niciun loc de joacă în acest moment, locul de joacă din Micro III şi unul în Micro VI.

Răspuns la TÂRGOVIŞTE: Primăria a început amenajarea locului de joacă din Aleea Trandafirilor

  1. tass

    si locul de joaca de pe strada dr.benone georgescu cand se ca termina?sau vreti sa faceti parcare pentru autobuze.sunt 4 scaei a 44 apartamente plus blocul 81 din uniri cu88 apartamente.alo!!domnule primar.pai ce facem?

     

Adaugă un Comentariu

*