Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primăria a investit 8 miliarde de lei vechi în Grupul Tehnologic de Transporturi Auto

TÂRGOVIŞTE: Primăria a investit 8 miliarde de lei vechi în Grupul Tehnologic de Transporturi Auto 

liceu auto targoviste 4

Autorităţile târgoviştene susţin învăţământul tehnologic. Primarul Daniel Cristian Stan a declarat astăzi că este nevoie de licee care să pregătească tinerii în meserii indispensabile pe piaţa muncii: mecanici auto, instalatori, constructori şi în diferite alte joburi solicitate de numeroase societăţi economice aflate în criză de forţă de muncă calificată.

liceu auto targoviste 5Tocmai de aceea, Primăria Târgovişte şi-a îndreptat atenţia asupra Liceului Tehnologic Transporturi Auto, care a preluat şi Liceul Nicolae Mihăescu (fostul Liceu nr. 5), şi a venit cu investiţii importante în infrastructura unităţii de învăţământ. Au fost reabilitate şi modernizate sălile de clasă, cantina şi sala de sport. Valoarera investiţiilor se ridică la 800.000 de lei, fonduri asigurate de la bugetul local. Urmează ca imobilul să fie reabilitat termic printr-un proiect cu finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală sau cu fonduri europene nerambursabile.

liceu auto targoviste 1

Astăzi – 13 septembrie, reprezentanţii Primăriei au trecut în revistă şi terenul de sport, construit în această vară, considerat a fi unul dintre cele mai moderne din Dâmboviţa. Spune Daniel Cristian Stan că, la Târgovişte, liceele tehnologice nu se vor preda şi că va continua să existe şi învăţământul profesional.

liceu auto targoviste 2

„La acest moment, Grupul Tehnologic de Transporturi Auto are peste 600 de elevi şi vrem să extindem numărul de clase în funcţie de adresabilitatea pe care o va avea şcoala. S-au realizat investiţii importante cu fonduri de la bugetul local. Acest teren de sport este cel mai frumos din judeţ în momentul de faţă”, a precizat primarul Târgoviştei.

liceu auto targoviste 3

Adaugă un Comentariu

*