Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: A fost recepţionat al şaptelea loc de joacă din cele 13 prinse în proiectul pentru 2017!

TÂRGOVIŞTE: A fost recepţionat al şaptelea loc de joacă din cele 13 prinse în proiectul pentru 2017! 

loc de joaca micro III Targoviste 1

Încă un loc de joacă a prins contur în municipiul Târgovişte! De data aceasta, autorităţile au recepţionat spaţiul dedicat petrecerii timpului liber pentru copii şi practicarea exerciţiilor fitness din microraionul 3, în zona blocurilor C1-C5.

loc de joaca micro III Targoviste 3

Primarul Cristian Stan, prezent astăzi la inspecţia finală a obiectivului, ne-a spus că este cel de-al şaptelea loc de joacă finalizat în Târgovişte, din cele 13 care vor fi executate până la finele anului 2017.

loc de joaca micro III Targoviste 2

Miniparcul de distracţie se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp, cu peste 400 mp dale cauciucate şi 500 mp spaţiu verde. Terenul dispune de echipamente de joacă moderne, leagăne, balansoare, topogane, dar şi aparate tip fitness, care pot fi folosite de persoanele de toate vârstele.

Lucrările au fost realizate de SC Muncicipal Construct, unitate aflată în subordinea Consiliului Local Târgovişte.

Răspuns la TÂRGOVIŞTE: A fost recepţionat al şaptelea loc de joacă din cele 13 prinse în proiectul pentru 2017!

  1. Yolandra

    Doamne ferește sa fie nevoie sa între salvarea/pompierii în zona fostelor blocuri din micro 9. 70 de garaje și 50 de mașini blochează strada, iar primaru e la festivități. Rușine

     

Adaugă un Comentariu

*