Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primăria amenajează în Micro XI cel mai mare loc de joacă din oraş

TÂRGOVIŞTE: Primăria amenajează în Micro XI cel mai mare loc de joacă din oraş 

loc de joaca vlad tepes 1

Primăria Târgovişte construieşte, în zona Pieţei Vlad Ţepeş din Microraionul XI, cel mai mare loc de joacă din oraş. Învestiţia, în valoare de aproximativ 240.000 de lei este derulată prin societatea Consiliului Local şi va fi finalizată în această lună. Amplasamentul a avut şi în trecut aceeaşi destinaţie, numai că echipamentele pentru distracţia copiilor erau depăşite, punându-i pe aceştia în pericol.

loc de joaca vlad tepes 3

„Avem de amenajat aici o suprafaţă de 1.500 mp, din care locul de joacă propriu-zis va ocupa aproximativ 490 mp. În rest, vor fi alei, spaţii verzi, zonă cu echipamente de fitness în aer liber. Va fi un loc de joacă complet nou, pe o locaţie existentă. Va fi o atracţie importantă pentru această zonă, unde nu prea există asemenea facilităţi pentru copii. Avem deja sistem de supraveghere video, urmează să montăm stâlpi de iluminat public şi să realizăm împrejmuirea, pentru a evita eventuale accidente”, ne-a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

loc de joaca vlad tepes 2În paralel, administraţia publică locală amenajează şi locul de joacă din Aleea Trandafirilor, care, de asemenea, va fi gata până la sfârşitul lunii mai, urmând ca în iunie să se lucreze în Cartierul CFR (strada Păcii) şi în Micro VI (strada Arcaşilor, în spatele blocului ANL din sensul giratoriu de lângă Sala Polivalentă).

„Vrem să realizăm cel puţin două locuri de joacă pe lună, astfel încât, până la sfârşitul toamnei, să putem să finalizăm toate cele 13 locuri de joacă pe care le avem în plan pentru acest an”, spune primarul Cristian Daniel Stan.

Adaugă un Comentariu

*