Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIȘTE: Primăria amenajează un nou loc de joacă şi agrement pentru copii în Micro 3

TÂRGOVIȘTE: Primăria amenajează un nou loc de joacă şi agrement pentru copii în Micro 3 

loc joaca micro III - 1

Copiii din Târgoviște şi modul cum şi unde îşi petrec aceştia timpul liber reprezintă o prioritate pentru primarul Cristian Daniel Stan şi echipa sa. Anul acesta a fost demarat un amplu program de amenajare la nivel european a 13 locuri de joacă în cartierele municipiului. Unele dintre ele au fost deja finalizate şi date în folosinţă, altele sunt începute, aflându-se în stadiu avansat de execuţie.

Edilul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan și cei doi viceprimari – Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu au trecut astăzi pe şantierul din microraionul 3 unde echipele de muncitori ale societăţii „Municipal Construct” lucrează în forţă pentru amenajarea locului de joacă din zona blocurilor C1 și C5 de pe strada Lt Mj. Liviu Dragomirescu.

loc joaca micro III - 2

„Avem un amplasament de peste 1.000 mp, cu o suprafaţă efectivă a locului de joacă prevăzut cu dale caucuciucate de aproximativ 450 mp. Vom avea în acest perimetru, în afară de modulele de joacă, spaţii verzi şi alei pietonale. Am răspuns prin această investiţie doleanţelor locuitorilor acestui cartier care au dorit un spaţiu de agrement pentru copii”, a precizat Cristian Daniel Stan.

Primarul Târgoviştei a mai subliniat şi faptul că, în aceste zile, se lucrează și la locurile de joacă de pe strada Arcaşilor (Micro VI) şi Păcii (Cartierul CFR), aflate aproape de finalizare. De asemenea, s-a demarat execuţia locului de joacă de pe strada Mihai Popescu din microraionul XII.

Răspuns la TÂRGOVIȘTE: Primăria amenajează un nou loc de joacă şi agrement pentru copii în Micro 3

  1. tas

    dar locul de joaca de pe strada dr.benone georgescu cand va fi dat in folosinta copiilor?

     

Adaugă un Comentariu

*