Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primarul Cristian Daniel Stan este mulţumit de ritmul lucrărilor de asfaltare

TÂRGOVIŞTE: Primarul Cristian Daniel Stan este mulţumit de ritmul lucrărilor de asfaltare 

asfaltări col baltaretu 2

În această dimineaţă, au demarat lucrările de asfaltare pe strada col. Dumitru Băltăreţu din Târgovişte, una dintre cele mai circulate artere rutiere din municipiu. Ieri, s-a turnat asfalt pe Şoseaua Găeşti, zona dintre pod şi sensul giratoriu de la Combinatul de Oţeluri Speciale. Proiectul mai cuprinde strada maior Ion Alexandrescu. Potrivit primarului Cristian Daniel Stan, investiţia, pe aceste trei străzi, se ridică la 1,7 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

„Vrem să lucrăm şi noaptea, astfel încât disconfortul pentru participanţii la trafic să fie cât mai redus. Cred că ritmul lucrărilor este unul foarte bun şi sperăm să le finalizăm în această vară. Se lucrează în momentul de faţă şi pe pachetul I de străzi. S-a intrat pe Berzei şi săptămâna viitoare sper să începem asfaltările la carosabil şi acolo. De asemenea, în Cartierul Priseaca, în maximum două săptămâni, să se toarne primul strat de asfalt pe strda Soarelui. În acest moment, se lucrează şi pe Dâmboviţei şi apoi se intră şi pe Prisecii şi, la final, pe Câmpului. Practic, am finaliza tot ceea ce înseamnă primul proiect pe Priseaca”, a explicat primarul Cristian Daniel Stan.

asfaltari col baltaretu 1În acest moment, spune edilul, sunt în lucru aproximativ 10 km de drumuri în municipiul Târgovişte, cărora li se va adăuga şoseaua de centură, încă 15 km. Contractul de execuţie a fost semnat deja, iar termenul de finalizare este 1 decembrie 2018.

Răspuns la TÂRGOVIŞTE: Primarul Cristian Daniel Stan este mulţumit de ritmul lucrărilor de asfaltare

  1. Marius

    Va rog sa refaceti si plombele puse de curand, la intrarea in oras dinspre Gaesti..Lucrarea este de proasta calitate, prezentand multe denivelari.. !

     

Adaugă un Comentariu

*