Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 20, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primarul Cristian Stan pledează pentru salarii mărite în administraţia locală!

TÂRGOVIŞTE: Primarul Cristian Stan pledează pentru salarii mărite în administraţia locală! 

cristian daniel stan k

Majorarea salarilor angajaţilor din sistemul bugetar a provocat vii dispute pro şi contra, atât în mediul politic cât şi în cel social. Sunt destule voci care susţin necesitatea măririi retribuţiei personalului din primării, motivând că salarile funcţionarilor sunt prea mici în comparaţie cu responsabilitatea pe care o au.

Cristian Stan, edilul municipiului Târgovişte, pledează în favoarea majorării veniturilor personalului din administraţia locală, dând ca exemplu funcţionarii care se ocupă de implementarea proiectelor europene de zeci de milioane de euro şi care primesc salariul minim pe economie.

„Trebuie ca lucrul acesta să fie reglat. Să existe o corespondenţă între nivelul de responsabilitate şi venituri. Mare parte din fondurile europene, din ceea ce înseamnă modernizarea comunităţilor locale, depind de administraţia publică. Trebuie să avem profesionişti, iar pentru a avea profesionşti, trebuie să le oferim condiţii financiare care să fie decente”, a precizat Cristian Stan.

Adaugă un Comentariu

*