Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 22, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Primarul Cristian Stan le cere liberalilor să pună osul la treabă!

TÂRGOVIŞTE: Primarul Cristian Stan le cere liberalilor să pună osul la treabă! 

cristian stan

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, îi invită pe consilierii PNL „să se abţină de la un circ banal şi să pună osul la treabă”. Reacţia edilului vine după ce liberalii şi-au motivat cu întârziere şi extrem de… subţire neparticiparea la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgovişte, convocată pentru ieri, la ora 08:00.

CITEŞTE ŞI: 10 ore de… reflecţie! Cum îşi motivează liberalii lipsa de la şedinţa CLM

„Nu aveam, oricum, foarte mari pretenții de acuratețe juridică din partea lor, dar le transmit că ședințele extraordinare sunt reglementate expres și nu eludează cu nimic legea. Faptul că cei din PNL nu au habar de legislație nu înseamnă că ea nu există!”, precizează Cristian Daniel Stan, printr-un comunicat remis astăzi către mass-media.

Edilul le mai atrage atenţia aleşilor PNL că rolul lor nu este doar acela de a se prezenta la casierie pentru a-și ridica indemnizațiile pentru ședința ordinară lunară, ci de a servi interesele comunității ori de câte ori sunt solicitați.

CITEŞTE ŞI: Ca lunea! Şedinţa Consiliului Local Târgovişte a fost amânată din lipsă de cvorum

„Din păcate, consilierii PNL aleg ei înșiși să joace roluri decorative prin astfel de atitudini. Ce e trist pentru ei e că n-au înțeles nimic din votul de pe 5 iunie și trăiesc în continuare într-o iluzie în care sunt propriii lor eroi. De desene animate, aș adăuga eu”, încheie primarul Cristian Daniel Stan.

De reţinut că au lipsit de la şedinţa extraordinară convocată pentru luni, 19 septembrie, la ora 08:00, şi unii dintre consilierii PSD. De asemenea, reamintim că edilul Târgoviştei a convocat o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local pentru mâine, 21 septembrie, la ora 16:00. Sperăm ca de această dată aleşii să se prezinte la datorie. Toţi.

Adaugă un Comentariu

*