Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Proiectele de promovare turistică, o pierdere de resursă umană şi financiară!

TÂRGOVIŞTE: Proiectele de promovare turistică, o pierdere de resursă umană şi financiară! 

consiliul local targoviste

Declaraţia îi aparţine primarului Cristian Daniel Stan şi a fost făcută în şedinţa Consiliului Local Municipal Târgovişte, în contextul discutării proiectului de hotărâre privind alocarea a 40.000 de lei pentru participarea la Târgul de Turism al României, 16 – 19 februarie 2017.

Edilul a explicat că obligaţiile administraţiei târgoviştene, în perioada celor cinci ani de monitorizare după finalizarea proiectelor de promovare turistică a bisericilor, muzeelor şi Ansamblului Monumental Curtea Domnească, implică resurse financiare importante, încât pare că ar fi mai avantajos să restituie Uniunii Europene banii primiţi.

Între aceste îndatoriri, participarea la Târgul de Turism, acţiune extrem de costisitoare, şi angajarea a zeci de ghizi turistici, oameni ce trebuie menţinuţi în activitate în perioada de monitorizare post-proiecte.

„O să vă prezint la un moment dat cam ce a însemnat promovare turistică în municipiul Târgovişte. Să vedeţi ce sarcină financiară avem! Mi se pare o pierdere de resursă umană şi financiară. La un moment dat este, cred, mult mai avantajos pentru noi să se rezilieze contractul şi să dăm înapoi cea-m luat”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

deviz targ de turism

Adaugă un Comentariu

*