Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: „Şcoala Altfel” la Geo-Sting înseamnă distracţie pe cinste!

TÂRGOVIŞTE: „Şcoala Altfel” la Geo-Sting înseamnă distracţie pe cinste! 

scoala altfel geo-sting 1

Elevii din clasa a III-a S de la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte au petrecut astăzi, în cadrul programului educaţional „Şcoala Altfel”, mai multe ore printre angajaţii Geo-Sting Târgovişte, una dintre cele mai mari companii din România în domeniul apărării împotriva incendiilor, protecţiei civile, securităţii şi sănătăţii în muncă. Şi s-au distrat pe cinste!

scoala altfel geo-sting 2

Au învăţat să acorde primul ajutor pe un manechin special creat pentru şcoala salvatorilor, pe care l-au botezat Gigel, apoi au văzut cum se încarcă şi cum se folosesc stingătoarele, iar în momentul când şi-a făcut apariţia în costum aluminizat pompierul Adrian şi-au imaginat că se află printre astronauţi.

scoala altfel geo-sting 4

Surpriza zilei a fost sosirea unei autospeciale cu apă și spumă și a echipajului de pompieri pregătit de intervenție. Bineînțeles, mașinile de comandă și de intervenție au devenit instant principalele atracții ale copiilor, dornici să se urce și să observe dotările din interior. Tot efortul de cunoaștere a fost răsplătit cu sucuri și prăjiturele. La final, angajaţii Geo-Sting i-au felicitat pe copii pentru istețime, spiritul de observație, curiozitate și curajul de a încerca lucruri noi.

scoala altfel geo-sting 3

Geo–Sting SRL.Târgovişte vă oferă servicii complete în domeniile Apărării Împotriva Incendiilor (A.I.I.), Protecției Civile (P.C.), Securității și Sănătății în Muncă (S.S.M.), asigurând gestionarea Situaţiilor de Urgenţă. Profesionalismul și seriozitatea societății Geo–Sting sunt garantate de cei 20 ani de experiență în domeniul gestionarii riscurilor, dar și de avizele, autorizațiile și certificările de competență eliberate de M.A.I. – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și I.S.C.I.R.

Adaugă un Comentariu

*