Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Se fac înscrieri pentru campionatul de fotbal între cartiere!

TÂRGOVIŞTE: Se fac înscrieri pentru campionatul de fotbal între cartiere! 

fotbal cartiere

Pe 6 septembrie, va debuta la Târgovişte campionatul de fotbal între cartiere, competiţie prilejuită de „Zilele Cetăţii”. Înscrierile se vor face la sediul Primăriei Municipiului Târgoviște, iar data limită este 31 august. Persoana de contact este prof. Adrian Baicu, consilierul primarului Cristian Stan, care poate fi apelat la numărul de telefon 0722.444.017.

Meciurile se vor disputa după ora 17.00, pe cele două terenuri de minifotbal din cadrul Complexului Turistic de Nataţie (fosta bază de agrement). Loturile vor fi alcătuite dintr-un număr maxim de 12 jucători, obligatoriu din cartierul respectiv. Se va juca în sistemul 4+1, cu reprize care vor cuprinde 15 minute. Echipele participante vor fi premiate cu bani, mingi, cupe și medalii.

Joi, pe 7 septembrie, de la ora 18:00, este programat și un meci special, între echipa Consiliului Local Municipal Târgoviște și „Old Boys” Dinamo București

Adaugă un Comentariu

*