Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Se lucrează în forţă la Grădiniţa nr. 16 din Micro 4

TÂRGOVIŞTE: Se lucrează în forţă la Grădiniţa nr. 16 din Micro 4 

santier gradinita nr. 16 targoviste 2

Vacanţa de vară reprezintă un moment propice pentru administraţia publică locală şi constructorii angrenaţi în reabilitarea şi modernizarea unor aşezăminte educaţionale de pe teritoriul municipiului Târgovişte. În această perioadă, se lucrează din plin la Grădiniţa nr. 16 cu program prelungit din microraionul 4.

Primarul Cristian Daniel Stan, însoţit de cei doi viceprimari – Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, a trecut şi astăzi pe la respectivul şantier, să vadă cum se desfăşoară activitatea, de ce mai au nevoie constructorii, mai ales că termenul de finalizare a lucrărilor expiră în acestă toamnă, iar întârzierile nu sunt permise.

santier gradinita nr 16 targoviste 3Edilii doresc ca micuţii să dispună de condiţii moderne de educaţie, odihnă, masă şi joacă, atunci când vor reveni la grădiniţă. Pentru reabilitarea clădirii, se investesc 1,4 milioane de lei, fonduri alocate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

„Lucrările demarate vizează reabilitarea pereţilor, termoizolarea clădirii, a pardoselilor şi a podului. Vom schimba tâmplăria interioară şi pardoseala acolo unde este cazul. De asemenea, în proiect este inclusă şi construcţia unei scări de evacuare în caz de incendiu. Execuţia lucrărilor se află în graficul prevăzut. Sper ca această grădiniţă să devină un loc deosebit, cald şi primitor pentru copiii Târgoviştei”, ne-a precizat priamrul Cristian Daniel Stan.

santier gradinita nr. 16 targoviste 1

Adaugă un Comentariu

*