Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ASFALTĂRI: Şoferii nu-şi vor mai rupe maşinile pe Strada 8 Martie din Târgovişte

ASFALTĂRI: Şoferii nu-şi vor mai rupe maşinile pe Strada 8 Martie din Târgovişte 

strada 8 martie 1

Executivul Primăriei Târgovişte a efectuat astăzi, la primele ore ale dimineţii, o vizită de lucru pe şantierul deschis în zona Companiei de Apă, respectiv Strada 8 Martie, acolo unde administraţia publică locală investeşte aproximativ 400.000 de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

„Proiectul este unul complex. Vizează de fapt toată această zonă care nu a fost reabilitată prin Planul Integrat de Dezvoltare Urbană – Zona B. Avem aproximativ 5.000 mp de asfaltat. De asemenea, sunt lucrări importante de ridicare la cotă, preluare a apelor pluviale, egalizări. Sperăm ca într-o săptămână-două să finalizăm şi această lucrare, urmând ca, ulterior, eforturile noastre să se concentreze pe Micro V şi Micro IV, zone unde administraţia publică locală nu a mai intervenit de ceva timp”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

cristi stan 1Până la acest moment, Primăria Târgovişte a investit aproximativ un milion de lei pentru ca perimetrele care au fost omise din proiectul de reabilitare şi modernizare cu fonduri europene nerambursabile (PIDU B) să fie aduse la acelaşi nivel de confort. Vorbim despre străzile Pandurilor, Luceafărului şi, acum, 8 Martie. De asemenea, spune edilul municipiului Târgovişte, administraţia locală trebuie să mai intervină pe două străzi din Cartierul CFR şi în spatele fostei Pizzerii Semper.

cristi stan 2

Cât priveşte lucrările din Micro V, se va începe cu demolarea garajelor de pe strada Ion Ghica, lângă Şcoala Specială, zonă care va fi apoi sistematizată şi înfrumuseţată. În Micro IV, au fost desfiinţate deja aceste construcţii inestetice din preajma Şcolii nr. 10, iar, în următoarea perioadă, Primăria va demara lucrările de reamenajare şi asfaltare.

strada 8 martie 2

Adaugă un Comentariu

*