Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 22, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TÂRGOVIŞTE: Străzile din Cartierul Priseaca vor fi asfaltate în integralitate!

TÂRGOVIŞTE: Străzile din Cartierul Priseaca vor fi asfaltate în integralitate! 

conferinta priseaca

În sfârşit Cartierul Priseaca a intrat în atenţia autorităţilor târgoviştene în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii rutiere! Primul proiect de asfaltare s-a definitivat zilele acestea. Obiectivul a fost realizat printr-o asociere dintre Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte. Investiţia, în valoare de 1,9 milioane de lei, a vizat reabilitarea străzilor Soarelui, Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei. În total, 3 kilometri.

„Astăzi, am intrat în ultima etapă a acestui prim proiect de reabilitare, şi anume marcajele rutiere. Am realizat în procent de 90% proiectul tehnic pentru cel de-al doilea grup de străzi care vor fi modernizate în Cartierul Priseaca, pe o lungime de 4,2 km. Proiectul are o valoare de 4,5 milioane de lei şi vizează reabilitarea străzilor Înfrăţirii, Stupilor, Teilor şi Oilor”, a precizat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte.

drum priseacaEdilul a mulţumit fostului preşedinte al CJ Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, care s-a implicat, atunci când s-a aflat la conducerea administraţiei judeţene, pentru încheierea şi derularea în bune condiţii a asocierii care a avut ca rezultat modernizarea primelor drumuri în Priseaca.

Cristian Daniel Stan a mai spus că proiectele pentru această zonă a Târgoviştei nu se opresc aici. Urmează să fie realizată, în scurt timp, extinderea reţelelor de gaze, apă şi canalizare pe mai multe străzi. Valoarea acestor investiţii depăşeşte 12 milioane de lei.

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, partener al Primăriei Târgovişte în derularea acestui proiect de modernizare a străzilor din Priseaca, şi-a exprimat satisfacţia pentru reuşita acestei investiţii, pentru faptul că, după mulţi ani de aşteptare, locuitorii acestui cartier mărginaş beneficiază de atenţia administraţiei publice locale, care se implică pentru a le îmbunătăţi condiţiile de viaţă.

Alte articole:

Adaugă un Comentariu

*