Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TÂRGOVIŞTE: Studenţii de la Teologie au oferit daruri unor elevi de la Şcoala „Mihai Viteazul”

TÂRGOVIŞTE: Studenţii de la Teologie au oferit daruri unor elevi de la Şcoala „Mihai Viteazul” 

Sursa foto: Universitatea Valahia din Târgovişte

22 de elevi de la Şcoala „Mihai Viteazul” din Târgovişte, copii aflaţi în situaţii dificile, au primit rechizite, jucării, haine şi dulciuri din partea studenţilor de la Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii Valahia din Târgovişte. Acţiunea umanitară a fost iniţiată şi coordonată de lect. univ. dr. Gabriela Alina Anghel şi a fost dusă la bun sfârşit prin implicarea studendelor din anul II – Specializarea Ştiinţele Educaţiei.

„Bucuria acestor copii va fi şi bucuria noastră! Faptul că studentele de la specializarea Științele Educației, viitoare cadre didactice, s-au implicat activ în cadrul acestei campanii, demonstrează încă de timpuriu responsabilizare faţă de misiunea pe care o vor avea de îndeplinit în profesia lor și anume: educație cu dragoste fată de toți copiii. Mulţumim de asemenea profesorilor de la Şcoala Mihai Viteazul, doamnei director Luminița Bobeș și doamnelor profesor Anne Marie Ilie și Elena Stoenescu pentru sprijinul necontenit în reuşita acestui eveniment”, declară lect. univ. dr. Gabriela Alina Anghel.

Adaugă un Comentariu

*