Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Surprizele se ţin lanţ la Festivalul Artelor Spectacolului BABEL

TÂRGOVIŞTE: Surprizele se ţin lanţ la Festivalul Artelor Spectacolului BABEL 

Foto by Augustina Iohan

După ziua de joi, care a fost una foarte plină, cu trei workshop-uri, două spectacole la Sala Mare, concertele „Battle of the Sound” și „Emperors of Rome”, vineri, 9 iunie, pare o ziua mai liniștită. Pare doar, pentru că surprizele se țin lanț.  Ziua a început cu un workshop, cel al lui Aleksandar Ivanovski, și continuă la ora 19:00 cu spectacolul „5 by 5″ al Dram Teatro din Spania, un muzical în care firul epic este construit pe subiectul melodramatic „Nu pot plăti chiria / trebuie să plătești chiria!”.

O tânără în suferință, un proprietar rău, un „erou” tânăr și atractiv și o doamnă cu soluții pentru orice sunt cele patru personaje care ne vor purta prin această poveste amuzantă. Oferă o viziune modernă și hilară asupra teatrului musical american și britanic.

Foto by Augustina Iohan

Foto by Augustina Iohan

De la ora 20:30, în Sala Studio, Iluzionistul, după Matei Vișniec, al companiei Telluris Associati din Italia, metaforă a unei umanități tot mai puțin suverană și tot mai puțin conștientă de forțele pe care le mânuiește.

Pe Platoul Prefecturii, spectacolul Teatrului Regional de Dramă Zhambyl din Kazahstan, Kyz Zhibek, este o poveste nemuritoare despre o dragoste nemuritoare.

Astăzi nu sunt programate concerte, pentru că vrem ca toată lumea să-și refacă forțele pentru ce are să fie sâmbătă și duminică seară, în ultimele două zile de festival.

Foto by Augustina Iohan

Adaugă un Comentariu

*