Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: „Un actor în mulţime”, eveniment caritabil la Teatrul Tony Bulandra. Implică-te şi tu!

TÂRGOVIŞTE: „Un actor în mulţime”, eveniment caritabil la Teatrul Tony Bulandra. Implică-te şi tu! 

teatrul tony bulandra 2017

Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte organizează, duminică – 12 noiembrie, de la ora 19:00, evenimentul caritabil „Un actor în mulţime”. Prin spectacolul „De ce vreau să fiu actor”, Ion Radu Lupu demonstrează că, în ciuda oricărei boli sau neputințe fizice, omul poate înfăptui extraordinarul.

Încasările obţinute prin vânzarea biletelor vor fi donate actorului pentru a-l sprijini în lupta cu boala. Pentru donaţii suplimentare, puteţi folosi următorul cont IBAN: RO73BRDE441SV95887534410, deschis la BRD pe numele Ion Radu Lupu.

„N-am visat niciodată un rol, dar am luat cu mine orice personaj. Şi nu au fost puţine, atât în teatru cât şi în film. Am fost un soldat răbdător în trupa care oferea celor înrolaţi şansa de a mai primi un rol. Şi mă număr printre norocoşii care au lucrat adesea cu marele nostru regizor, Sergiu Nicolaescu, având şansa unor roluri care m-au amprentat”, le mărturisea, în 2009, Ion Radu Lupu reporterilor de la „Jurnalul Naţional”.

Ion Radu Lupu s-a născut la Lugoj, în 1950. Prima sa apariţie a fost în „Mihai Viteazul”, în anul 1970.

Adaugă un Comentariu

*