Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIȘTE: Universitatea Valahia, premiu special pentru checul biologic cu germeni de grâu!

TÂRGOVIȘTE: Universitatea Valahia, premiu special pentru checul biologic cu germeni de grâu! 

studenti UVT castigatori chec

Universitatea Valahia din Târgoviște a obținut, la concursul național pentru crearea de produse alimentare inovative „Ecotrophelia România 2017″, un premiu special pentru checul biologic activ cu germeni de grâu (Biologically Active Wheat Germs Cake). Prestația reprezentanților UVT a fost unanim apreciată de juriu.

chec UVT

Competiția a fost organizată de Asociația Specialiștilor de Industrie Alimentară din România și s-a desfășurat la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, în perioada 2-4 iulie.

Echipa VALAHIA C TEAM este formată din studenții Andreea-Viviana Mihai (Controlul și securitatea produselor alimentare, anul IV), Cristian-Vlăduț Petrescu (Tehnologia prelucrării produselor agricole, anul IV), Diana Pricop și Lidia Denisa Târcă (Controlul și expertiza alimentelor, master, anul II) și este coordonată de conferențiarii universitari dr. ing. Elena Bărăscu, Magda Gabriela Bratu și Alexandru Stoica.

Adaugă un Comentariu

*