Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, septembrie 24, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGOVIŞTE: Vizitează gratuit cea mai tare expoziţie românească! Vezi când!

TÂRGOVIŞTE: Vizitează gratuit cea mai tare expoziţie românească! Vezi când! 

expozitie aur si argint 13

Muzeul de Istorie din Târgovişte vă propune un final de săptămână cultural, cu program de vizitare prelungit şi intrare gratuită sâmbătă, între orele 17:00-22:00, şi duminică – 25 februarie pe tot parcursul zilei, când, de asememea, orarul de funcţionare a fost extins până la ora 20:00. Muzeul se deschide la ora 09:00. Atenţie! Ultimul acces va fi permis cu 30 de minute înainte de închidere.

„Sub deviza “Iubește patrimoniul, vino la muzeu!”, aflându-ne și în anul Centenarului Marii Uniri, dorim să încurajăm cunoașterea valorilor excepționale aflate în grija muzeelor din România. De ce nu, chiar și Dragobetele poate fi sărbătorit și la muzeu, printre cele mai frumoase și expresive exponate. Dăruiți-vă această întâlnire cu istoria, va fi cu siguranță de neuitat!”, spun responsabilii Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească Târgovişte.

Expoziţia „Aurul şi argintul antic al României” cuprinde peste 1000 de artefacte artefacte zămislite în aur și argint, descoperite pe întreg teritoriul României de azi, făurite de generațiile care ne-au precedat acum câteva mii de ani. Este singura ocazie de a le mai vedea împreună, într-o expunere coerentă, concepută special pentru români.

www.incomod-media.ro este partener media al evenimentului.

Adaugă un Comentariu

*