Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TÂRGURI DE TOAMNĂ ŞI SĂRBĂTOAREA MUSTULUI! Mii de dâmboviţeni au petrecut de Sfântul Dumitru

TÂRGURI DE TOAMNĂ ŞI SĂRBĂTOAREA MUSTULUI! Mii de dâmboviţeni au petrecut de Sfântul Dumitru 

fieni

Zi caldă de toamnă, propice pentru târgurile organizate în mai multe localităţi din judeţ, cu ocazia Sfântului Dumitru. Autorităţile, ca întotdeauna, au ţinut să fie prezente alături de oameni în aceste momente de bucurie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu, prefectul judeţului – Victor Sanda, deputatul Ionuţ Săvoiu, senatorii Leonardo Badea şi Valentin Calcan, precum şi mai mulţi şefi ai instituţiilor deconcentrate şi primari din judeţ au trecut în revistă târgurile de la Conţeşti, Fieni şi Vişineşti. Spre seară, au descins şi la Găeşti, unde s-a desfăşurat prima ediţie a Sărbătorii Mustului.

Gospodarii dâmboviţeni au fost anul acesta mulţumiţi de recoltele obţinute, dar au avut probleme cu desfacerea. Aceste târguri de toamnă au venit ca o binefacere, fiindcă au putut astfel să-şi vândă o bună parte din produse.

În binecunoscutul stil al politicienilor români, Adrian Ţuţuianu a făcut şi o baie de mulţime. Oamenii l-au salutat cu respect şi i-au cerut să realizeze ceea ce a promis în campania electorală.

În Târgul de la Fieni au sosit şi liberalii, în frunte cu preşedintele Organizaţiei Dâmboviţa, Mihai Volintiru. Nu s-au amestecat cu PSD-iştii! Fiecare a avut propriul drum. A fost încă un semn că USL-ul nu o să mai ducă mult timp…

Adaugă un Comentariu

*