Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » TĂRICEANU: Binomul SRI-DNA, o suprastructură care nu mai poate fi controlată

TĂRICEANU: Binomul SRI-DNA, o suprastructură care nu mai poate fi controlată 

tariceanu 5

Liderii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin s-au aflat vineri, 27 mai 2016, în judeţul Dâmboviţa. Cei doi demnitari au fost aşteptaţi în centrul oraşului Găeşti de copreşedinţii ALDE Dâmboviţa, Georgică Dumitru şi Ionel Petre, şi de alte câteva sute de membri şi simpatizanţi ai partidului. Tăriceanu, la coborârea din maşină, le-a spus gazdelor că trebuie să se bucure de vizita sa întrucât nu a mers decât în judeţele şi în localităţile unde ALDE este bine organizat, iar candidaţii la alegerile locale au şanse de reuşită.

Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au făcut un tur prin centru şi în piaţa din Găeşti, au dialogat cu câteva zeci de cetăţeni, după care au susţinut o conferinţă de presă în holul Casei de Cultură din oraş. Tăriceanu nu prea a avut cuvinte de laudă la adresa celor care intră în jocul electoral şi care, după ce se văd unşi pe funcţii, uită complet de ceea ce au promis, uită de cetăţean şi apar pe străzi, din nou, după patru ani, în căutare de voturi.

tariceanu 3

„Această campanie este un prilej în plus de a vedea că avem un enorm deficit de democraţie, inclusiv la nivel local. Există o ruptură care se produce între administraţia locală şi cetăţeni vreme de patru ani după alegeri. În consiliile locale se fac de obicei diferite jocuri care ţin cont de grupurile de interese şi de grupurile de patronaj politic. Totul într-o desconsiderare totală a cetăţeanului”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului României a vorbit de pericolul în care se află democraţia din România din cauza derapajului unor instituţii ale statului. A mai spus Tăriceanu că binomul DNA-SRI a devenit un fel de suprastructură care nu mai poate fi controlată de nimeni. Cei doi copreşedinţi ALDE au criticat Guvernul Cioloş pentru incapacitatea de a gestiona corect problemele statului.

După întâlnirea de la Găeşti, Călin Popescu Tăriceanu a plecat la Bucureşti, iar Daniel Constantin a continuat vizita electorală în Dâmboviţa, mergând în localităţile Ocniţa şi Titu.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda ALDE Dâmboviţa, Cod mandatar: 21160080

taricenu 2 tariceanu 4

Adaugă un Comentariu

*