Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TEATRU: Juriul UNITER vine la Târgovişte, să o urmărească pe actriţa Lavinia Pele

TEATRU: Juriul UNITER vine la Târgovişte, să o urmărească pe actriţa Lavinia Pele 

Lavinia Pele 1

Gala Premiilor UNITER, care se desfăşoară anual, începând cu 1991, este unul dintre cele mai importante programe ale Uniunii Teatrale din România. Anul acesta, a fost nominalizată, la Secţiunea Debut, actriţa Lavinia Pele, pentru rolul „Doruleţ” din spectacolul „Visul unei nopţi de iarnă” de la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte – regia MC Ranin.

CITEŞTE ŞI: Două actriţe nominalizate pentru premiile UNITER 2017 joacă la „Tony Bulandra” Târgovişte

Piesa se va juca joi, 27 aprilie 2017, de la ora 19:00, sub ochii atenţi ai membrilor juriului UNITER 2017. Publicul o poate vota pe Lavinia Pele accesând link-ul: http://www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2017/. Decernarea premiilor va putea fi urmărită pe data de 8 mai, începând cu orele 21:00, pe TVR1, TVR HD, TVR Internațional sau online pe www.uniter.ro sau www.tvr.ro.

Lavinia Pele a absolvit secția Arta Actorului din cadrul Facultății de Teatru și TV, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca și și-a dat Masteratul tot în Arta Actorului la Facultatea de Teatru, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” București.

Adaugă un Comentariu

*