Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TEATRU: Lavinia Pele a strălucit în faţa juriului UNITER 2017, în rolul „Doruleţ”

TEATRU: Lavinia Pele a strălucit în faţa juriului UNITER 2017, în rolul „Doruleţ” 

visul unei nopti de iarna 3

La Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, a fost o seară de joi (27 aprilie 2017) care a încălzit sufletele spectatorilor cu o comedie romantică pusă în scenă atât de natural încât nu avea cum să nu-ţi placă. „Visul unei nopţi de iarnă”, celebră piesă a lui Tudor Muşatescu, s-a jucat cu sala plină şi sub ochii critici ai unor membri ai juriului UNITER, pentru că actriţa din rolul principal, Lavinia Pele, a fost nominalizată la Secţiunea Debut a Galei Premiilor UNITER 2017. Iar în această seară „Doruleţ” a strălucit! Talentul şi profesionalismul de care a dat dovadă merită să-i aducă Laviniei Pele un premiu. Publicul o poate vota accesând link-ul http://www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2017.

CITEŞTE ŞI: Juriul UNITER vine la Târgovişte, să o urmărească pe actriţa Lavinia Pele

„Visul unei nopţi de iarnă” este povestea de dragoste dintre Alexandru – scriitor de succes, matur şi şarmant şi Maria (Doruleţ) – o tânără săracă, visătoare şi îndrăgostită de el după ce i-a citit toate cărţile. Dezamăgit de relaţiile cu „lumea bună”, Alexandru are, prin Maria, revelaţia vieţii adevărate, autentice, întemeiată nu pe interes, ci pe iubirea sinceră şi reciprocă.

Decorul sugestiv, interpretarea expresivă şi replicile cu tâlc au contribuit din plin la reuşita spectacolului. Lavinia Pele (Doruleţ) s-a contopit cu rolul său, iar Liviu Cheloiu (Alexandru) a fost „un vis” devenit realitate pentru tânăra vânzătoare de la magazinul de bijuterii. Am văzut în această seară, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, talent şi dăruire. Întreaga echipă a fost pur şi simplu extraordinară, iar publicul, fermecat din primele minute, a dezlănţuit la final o mare de aplauze…

visul unei nopti de iarna 1

Distribuţia:
Alexandru Manea – Liviu Cheloiu
Doruleț – Lavinia Pele
Manole – Corneliu Jipa
Gogu Panait – Petrică Nicolae (teatrul ODEON, București)
Natalia Panait – Delia Lazăr
Milică – Mircea Silaghi
Bebe Cristian – Radu Câmpean
Fanța – Maria Nicola
Elvira – Camelia Pintilie

Regia şi decorurile: MC Ranin

Adaugă un Comentariu

*