Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » TEATRU: „Mireasă de împrumut”, o comedie jucată extraordinar la Târgovişte!

TEATRU: „Mireasă de împrumut”, o comedie jucată extraordinar la Târgovişte! 

mireasa de imprumut

O comedie de situaţii, spumoasă, simplă, vioaie, relaxantă, care a încântat publicul târgoviştean. Tinerii actorii ai Teatrului Tony Bulandra – Sebastian Bălăşoiu, Ioana Farcaş, Ana Maria Carablais şi Cristian Olaru au jucat impecabil, siguri pe ei, dezinvolţi, iar celebra actriţă Florina Cercel, în rolul mătuşii Eufemia, a înobilat spectacolul târgoviştean, a reprezentat măsura lucrurilor, a suflat încredere peste întrega scenă. A fost sarea şi piperul întregii reprezentaţii!

Ştim, şi nu de ieri de azi, că actorii care joacă alături de marii maeştri ai scenei intra şi ei în vraja lucrului bine făcut, atrag atenţia, ies în evidenţă şi, ceea ce este important, dau tot ce au mai bun în ei pentru a rezona cu titanii teatrului românesc.

Sebastian Bălăşoiu – Julius Jullen a avut un rol de zile mari. Dicţie, gest, mimică, expresivitate, joc scenic, toate aceste elemente care compun structura unui actor au fost exploatate la maxim. Rezultatul a uluit publicul şi a arătat potenţialul unui artist complex.

La finalul spectacolului de duminică, sala a aplaudat minute în şir, recompensând astfel evoluţia actorilor. Marea doamnă a teatrului românesc, Florina Cercel, a primit flori pentru calitatea jocului actoricesc şi pentru ziua sa de naştere. Şi, ce este mai emoţionant şi plăcut pentru un mare actor decât să sărbătorească onomastica pe scenă în aplauzele măriei sale publicul?

Adaugă un Comentariu

*