Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Tehnocraţii tari în clanţă…

Tehnocraţii tari în clanţă… 

ion obagilaMiniştrii tehnocraţi sunt tari în declaraţii belicoase, veninoase, acide, critice, nedrepte, nedemne, ironice, negândite, la adresa poporului român. Au ifose de filfizoni veniţi din vest. Uneori, te întrebi dacă ei reprezintă această naţiune sau sunt acolo, sus, fiindcă aşa s-a dorit de către mai marii cancelariilor europene. Impuşi de vremuri şi conjunctură.

Eram convins că un tehnocrat, chiar dacă nu o să facă mare lucru în economia şi viaţa socială a ţării, măcar ştie să vorbească, are discurs, nu batjocoreşte poporul, nu devine penibil. Din păcate, lucrurile nu stau aşa. După ministrul Biriş, cel cu firme tip of-shore, care voia ca tot amărâtul să plătească taxe, că are, că nu are de unde, nu mai contează, a venit rândul celui de la sănătate să-şi dea în petec. Numitul Patriciu Achimaş Cadariu.

Prea inimosul tehnocrat zice ca românul nu merită mai mult decât i se oferă prin spitale, are suficient, ce atâta nemulţumire. Cum este în sănătatea românească prin spitale, știm cu toții. Durere. Nu ai bani, mori cu zile. Nu se uită la tine nici infirmiera care curăţă wc-ul.

Să vii acum, tu, ditamai tehnocratul, și să ne jignești într-un asemenea hal este intolerabil. Credem că pentru vorbele sale, acest Achimaş ar trebui demis. Funcția pe care o deține este incompatibilă cu sistemul său de apreciere a valorilor, cu dorințele acestui popor pe care gloata de așa-ziși conducători doar a experimentat şi jignit.

Sunteţi peste media înţelegerii noastre, domnule ministru al Sănătăţii! Vedeţi-vă de drum!

Răspuns la Tehnocraţii tari în clanţă…

  1. Dezgustatul

    Avand in vedere comportarea multor pretinsi „tehnocrati” ar fi de preferat sa foloseasca CLANTA USII pentru a iesi din scena…

     

Adaugă un Comentariu

*