Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 21, 2019
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEJOB: Platformă online gratuită pentru găsirea şi oferirea unui loc de muncă

TELEJOB: Platformă online gratuită pentru găsirea şi oferirea unui loc de muncă 

Vreau un angajat

Telejobs.ro este primul portal care facilitează căutarea locului de muncă ideal în judeţe diferite, nu foarte departe de locul de rezidenţă. Platforma este uşor de folosit şi realizează, în timp real, matching-ul dintre cerere şi ofertă, datorită contribuţiei şi sprijinului acordat de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Utilizatorii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, după ce se înscriu, îşi pot completa propriul profil specificând diferitele experienţe profesionale şi tipul de formare, cu posibilitatea de a aduce informaţiile la zi, în orice moment.

O data făcută înregistrarea pe platformă, se va avea acces, în timp real, la anunţurile de muncă cele mai potrivite cu propriul profil, putând verifica, datorită unui sistem de geo-localizare, punctul în care se găseşte întreprinderea de care utilizatorul este interesat şi care, la rândul ei, este în căutare de personal.

Platforma are o utilizabilitate clară şi uşoară, furnizând şi instrucţiuni de folosire. Propune căutarea şi oferirea de locuri de muncă potrivite, plecând de la practica mobilităţii ocupaţionale pentru a reduce cât mai mult posibil rata şomajului. Pentru întreprinderi, sistemul oferă diferite avantaje, deoarece facilitează accesul la o amplă bază de date de profiluri profesionale, la care se poate ajunge în mod explicit şi eficient. Datorită dicţionarului de competenţe, va fi posibil pentru întreprinderi să îşi creeze anunţuri de muncă specifice, care să le dea concret posibilitatea de a găsi figura profesională cea mai potrivită în cel mai scurt timp posibil, optimizând costurile şi fără a trebui să evalueze CV-uri incompatibile cu exigenţele lor.

Proiectul este implementat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, în parteneriat cu Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov, Insoft Development & Consulting, Ecotech (Perugia, Italia) şi Scuola Centrale Formazione (Venezia-Mestre, Italia). Portalul Telejob este rezultatul unor cercetări şi analize de piaţă menite să aprofundeze cunoştinţele referitoare la nevoile concrete ale domeniului antreprenorial, din zona Bucureşti-Ilfov şi la cerinţele lucrătorilor/şomerilor din judeţele adiacente

Adaugă un Comentariu

*