Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TELEORMAN: 10 elevi sunt „sechestraţi” la o şcoală din Turnu Măgurele! Directoarea nu aprobă transferul!

TELEORMAN: 10 elevi sunt „sechestraţi” la o şcoală din Turnu Măgurele! Directoarea nu aprobă transferul! 

Foto: turnucustiri.ro

Un nou scandal a apărut la Liceul Teoretic Marin Preda din Turnu Măgurele! De această dată, motivul a fost pensionarea unei învăţătoare, fapt care a făcut ca unii părinţi să dorească să-şi retragă copiii de la acea clasă. Noua invatatoare nu are referinţe prea bune, astfel că 10 copii au intenţionat să părăsească Liceul Marin Preda şi să se mute în altă parte. Cum părinţii au insistat să primească transferul, directoarea liceului, Cornelia Lixandru, nici n-a vrut să audă de aşa ceva. Refuzul a determinat supărarea unor părinţi şi scandalul a fost gata. S-au folosit cuvinte neacademice, însă, deocamdată, situaţia e în coadă de peste.

Părinţii au dreptate, pentru că e ilegal să ţii copiii captivi, mai ales că motivul de transfer este unul real: schimbarea învăţătoarei. Oricât ar încerca directoarea liceului să mizeze pe elementul politic, „sechestrarea” elevilor este ilegală. Sperăm ca acest scandal, care survine după un altul, respectiv obligarea elevilor de la o clasa a III-a să vină după-amiază la şcoală, să se încheie cât mai repede. E dreptul fiecărui părinte să-şi trimită copilul acolo unde crede că e mai bine pentru el, nu unde vrea conducerea unei şcoli.

Sursa: turnucustiri.ro

Adaugă un Comentariu

*