Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: 23 de percheziţii domiciliare la membrii unei grupări specializaţi în furturi şi tâlhării

TELEORMAN: 23 de percheziţii domiciliare la membrii unei grupări specializaţi în furturi şi tâlhării 

Foto: România TV

Polițiştii au efectuat, în această dimineaţă, 23 de percheziţii la mai multe locuințe din Bucureşti şi Teleorman, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în tâlhării din locuinţe şi furturi. Au fost puse în executare 28 de mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Potrivit investigatorilor, membrii grupării au acţionat în grup şi după verificări anterioare ale victimelor: vârstnici, lipsiți de apărare şi care ţineau bani în casă. Patru dintre aceştia sunt bănuiţi că, în noaptea de 11 spre 12 februarie 2014, ar fi furat 8.200 de lei şi 700 de euro, dintr-o locuinţă din judeţul Teleorman, după ce ar fi imobilizat şi lovit un bărbat şi două femei, cu vârste cuprinse între 55 şi 78 de ani.

De asemenea, membrii grupării sunt bănuiţi de comiterea unei tentative de tâlhărie din locuinţă, a două furturi de autoturisme, precum şi de incendierea unui autoturism.

 

Adaugă un Comentariu

*