Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » TELEORMAN: Apele se retrag! Forţele de ordine stau acum cu ochii pe posibilii hoţi

TELEORMAN: Apele se retrag! Forţele de ordine stau acum cu ochii pe posibilii hoţi 

inundatii teleorman 1

După o săptămână de luptă cu apele, autorităţile din judeţul Teleorman anunţă astăzi că nu mai sunt persoane evacuate şi nici case inundate. În acest moment, continuă însă să fie afectate de inundaţii municipiile Alexandria şi Roşiori de Vede, precum şi 31 de sate din 22 de comune. Din fericire, precipitaţiile care au căzut în ultimele 24 de ore au fost neînsemnate cantitativ, ceea ce a permis echipelor de intervenţie să acţioneze cu mai multă eficienţă.

În prezent, 40 de polițiști, cu 20 de autovehicule, desfăşoară activităţi de monitorizare şi patrulare în zona dezastrelor pentru prevenirea faptelor antisociale în localitățile Necşeşti, Vârtoape, Ciolăneşti, Balaci, Siliştea Gumeşti, Măldăeni, Drăgăneşti de Vede, Trivalea Moşteni, Ştorobăneasa şi Frumoasa.

„Având în vedere că în localitățile afectate de inundații, sunt 1751 de fântâni inundate, recomandăm cetățenilor să nu consume apă din acestea, existând pericol de îmbolnăvire. În cazul în care au probleme în ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă, alimente, medicamente sau alte materiale de strictă necesitate, cetățenii sunt rugați să apeleze imediat la sprijinul autorităților locale”, informează ISU Teleorman.

Având înm vedere faptul că pericolul nu a trecut, pe parcurul zilei de joi, 24 aprilie, s-au executat diguri din saci de nisip şi au fost supraînălţate cele existente.

inundatii teleorman 3

Adaugă un Comentariu

*