Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Cioburile de la marginea drumului au aprins un lan de grâu lângă Videle

TELEORMAN: Cioburile de la marginea drumului au aprins un lan de grâu lângă Videle 

incendiu grau 2

Incendiul, izbucnit în cartierul Cartojanca al oraşului Videle, a fost observat de un trecător, care a sunat la 112. La sosirea pompierilor, focul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 600 mp cultivată cu grâu şi ameninţa să se extindă. Intervenţia a durat aproximativ 40 de minute.

Pompierii au concluzionat la final că incendiul a fost generat de efectul termic rezultat de la radiaţia solară acumulată, concentrată sau reflectată de anumite obiecte, ce se găseau pe marginea drumului, aprinzând astfel vegetaţia uscată.

Şi-a dat foc la gospodărie!

Un alt eveniment ieşit din tipare s-a petrecut în satul Ciurari, comuna Săceni. Un bărbat de 41 de ani, după o altercaţie în familie, a dat foc intenţionat la aproximativ 12 t de furaje, flăcările propagându-se rapid şi la vecinătăţi.

După aproximativ două ore de intervenţie, pompierii roşioreni au reuşit să stingă focul, fără ca acesta să cuprindă şi alte bunuri materiale. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 5.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 25.000 de lei. Cazul a fost preluat de către poliţie pentru cercetări.

incendiu grau 1

Adaugă un Comentariu

*