Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 18, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » TELEORMAN: Ştrandul Vedea va fi deschis până la miezul nopţii, conform unei decizii a Consiliului Local Alexandria

TELEORMAN: Ştrandul Vedea va fi deschis până la miezul nopţii, conform unei decizii a Consiliului Local Alexandria 

Foto: adevarul.ro

Programul de funcţionare a Complexului de odihnă şi recreere Ştrand Vedea s-a modificat, prin hotărâre de Consiliul Local. Aleşii au decis ca accesul în bazinul de înot să fie, pe perioada de vară, până la ora 24:00, potrivit Adevarul. Decizia a fost luată în urma solicitărilor venite de la cetăţeni. Ştrandul Vedea va fi deschis în fiecare zi a săptămânii între orele 9:00-24:00, cu excepţia zilei de joi, când accesul în bazin va fi permis între orele 14:00-24:00.

În plenul şedinţei de Consiliu Local Alexandria în care s-a modificat programul de funcţionare a complexului, a mai existat o propunere. Consilierul local Florea Laurenţiu (PDL) a venit cu un amendament prin care olimpicilor să li se ofere gratuitate la intrarea în bazin pe toată perioada anului, facilitatea fiind prevăzută acum doar pentru perioada vacanţei de vară. Amendamentul nu a fost acceptat.

Adaugă un Comentariu

*