Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Duminică incendiară! Două depozite de furaje mistuite de flăcări

TELEORMAN: Duminică incendiară! Două depozite de furaje mistuite de flăcări 

pompieri fan 1

Pompierii din cadrul Detaşamentului Videle au fost solicitaţi să intervină, duminică – 24 mai 2015, pentru stingerea a două incendii care au cuprins două depozite de furaje, în Videle şi Merenii de Sus.

Primul incendiu a izbucnit în jurul orei 13:46, în gospodăria unui cetăţean din Videle. La sosirea pompierilor, exista riscul propagării flăcărilor şi la locuinţă şi anexele gospodăreşti. S-a acţionat pentru mutarea întregii cantităţi de materiale combustibile din zonă. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore. Au ars şase tone de fân şi lucernă. Au fost salvate bunuri evaluate la 50.000 de lei.

Cel de-al doilea incendiu a fost anunţat la ora 16:00, în Merenii de Sus. Focul a izbucnit în apropierea unei ferme de animale. Au ars resturi de plante furajere pe o suprafaţă de cca. 3000 mp, flăcările fiind localizate de pompieri înainte ca acestea să cuprindă ferma de animale, evitând astfel producerea de pagube materiale. Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 200.000 de lei.

Din primele cercetări, a reieşit că incendiul, cel mai probabil, a izbucnit din cauza unei ţigări nestinse ce a fost aruncată la întâmplare de o persoană necunoscută. La această intervenţie au acţionat şi pompierii civili din cadrul Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă Petrom Videle, cu o autospecială şi un echipaj format din 4 persoane.

pompieri teleorman 1 pompieri fan 2

Adaugă un Comentariu

*