Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TELEORMAN: Fosta directoare a DGASPC este nemulţumită de soluţia dată de Tribunal

TELEORMAN: Fosta directoare a DGASPC este nemulţumită de soluţia dată de Tribunal 

Foto: Adevărul

Marţi, 13 ianuarie 2015, la Curtea de Apel Bucureşti va fi judecat apelul declarat de fosta directoare a DGASPC Teleorman – Floarea Alesu, împotriva hotărârii date de Tribunalul Teleorman prin care fosta şefă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost condamnată pentru trafic de influenţă la 3 ani de închisoare cu suspendare, interzicerea unor drepturi şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii. Totodată, Floarea Alesu trebuie să plătească către stat şi suma de 22.000 de lei reprezentând cheltuieli judiciare.

CITEŞTE ŞI: „1.000 de euro, şpagă pentru o adopţie! Directoarea DGASPC Teleorman şi alţi 3 şefi din instituţie sunt cercetaţi de DNA”

Instanţa teleormăneană a mai stabilit un termen de supraveghere de 3 ani, perioadă în care inculpata trebuie să respecte întocmai măsurile de supraveghere. Să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Teleorman, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În toată această perioadă, fosta directoare a DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, trebuie să frecventeze, potrivit soluţiei date de Tribunal, un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

CITEŞTE ŞI: „Şefa de la Protecţia Copilului Teleorman nu poate fi schimbată din funcţie, deşi este cercetată penal”

Adaugă un Comentariu

*